Skip to main content

Course

Pronesia Intelektuale per Ndermarrjet e vogla dhe te mesme [IP for SME]

Pronesia Intelektuale per Ndermarrjet e vogla dhe te mesme [IP for SME]
  • General

 • Course learning outcomes

  Ndjekja e plotë në të gjitha sesionet do të bëjë të mundur:

  • Njohjen me konceptin e pronësisë intelektuale  dhe përmasat e tij në botën e biznesit;
  • Kuptimin e instrumenteve ndërkombëtare dhe angazhimeve politike dhe juridike si mjete për veprim në mbrojtje të pronësisë intelektuale dhe konkurencës së drejtë;
  • Zbatimin e normave që mbrojnë patentat, market, autorësinë  si dhe shmangin manipulimet në prodhim dhe në treg;

 • Below is the course content. You can click on any section here and it will take you through to this section of the course.

  Course content

Below is the course content. You can click on any section here and it will take you through to this section of the course.

Course content

  Rate this course

  Your rating None. Average rating 0 out of 5, based on 0 ratings

  Review this course

  Please create an account or sign in to leave your review.

  Course reviews

   About this course

   • 40 hours study
   • Level 1: Introductory

   Ratings

   0 out of 5 stars

   Create an account to get more

   By creating an account you can set up a personal learning profile on the site.

   Create an account